Kirkealleen, byggetrinn 1, hus B

Et friskt pust midt i Slemmestad!
Kirkealleen byr på nye praktiske og flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Slemmestad. Opparbeidelsen av de hyggelige fellesområdene og de nye byggene gir deg en eksklusiv følelse som du kan nyte hver eneste dag!

Leilighetsprosjektet består av fire separate bygg med heis og felles garasjekjeller. Det er meget gode solforhold i prosjektet og alle leilighetene får lune balkonger.

Midt i Slemmestad kan du nå få en helt ny og lys leilighet som er lettstelt med gjennomtenkte planløsninger og god plassutnyttelse. Her kan du nyte friheten og ha et godt liv uten bekymring for vedlikehold av hus og hage.
Len deg tilbake og nyt - istedenfor å skrape og male på noe gammelt! Ny

Sentralt – Ny leilighet der du vil bo!
Ser du på kartet og orienterer deg om hva som er i nærheten vil du fort forstå hva vi mener med at prosjektet og Slemmestad er sentralt.
Det er praktisk talt gangavstand til ALT. Rortunet kjøpesenter og bussholdeplass ligger rett ved og her kan du rusle bort og kjøpe nystekte rundstykker til frokost. Til middag kan du dra innom ferskvaredisken på Meny eller Mega og ta med deg ferske reker eller hjemmelaget Nærsnessalat. Eller hva med å stikke innom Vinmonopolet etter en varm dag på jobben og runde av kvelden med et glass hvitvin på den lune balkongen!   
Noen hundre meter unna og ned bakken ligger Oslofjorden og blinker. Her finner du flere fine badeplasser med lune viker og gode båthavner, og det er på ingen måte overfylt. Hyggelig turområde med kyststi mot Vollen eller Nærsnes.
Asker sentrum eller Sandvika er en liten tur unna med bil eller buss om du skal på kino, konsert eller annet. Hurtigbåt fra Slemmestad tar deg inn til Aker Brygge på 30 minutter og går hele året. For øvrig god kommunikasjon med både ekspress og nattbuss fra Oslo. 
På Sekkefabrikken er det arrangementer med konserter, standup, teater og andre ulike aktiviteter for både store og små.
Egen Italiensk restaurant ligger på bryggekanten med utsikt mot Oslo og kan by på fersk pasta og nydelig pizza fra vedfyrt ovn. Vis a vi ligger The Pipe hvor du får ekte irsk pubfølelse med kvalitetsøl på tappekran, livemusikk og quizaften hver uke.
Hyggelig kafe og bibliotek med ulike arrangementer finner du også her.

Er du opptatt av å bo sentralt, er dette det perfekte valget!

En standard, mange valg!
Inne i leilighetene og på uteområdet blir det lagt stor vekt på gode løsninger og bruk av kvalitetsmaterialer. For arkitekten har det vært viktig å skape kvaliteter som lyse og luftige boliger med solrike og flotte utearealer.
Velger du på en varm sommerdag å ta kveldskaffen, kan denne nytes på en benk ute i fellesområdet. Ønsker du og er tidlig ute, kan du være med å velge endringer og kvaliteter som passer deg.
Bli med og skap ditt eget drømmehjem, og du kan begynne å glede deg til å flytte allerede nå!

En spennende utvikling!
Slemmestad står foran en spennende utvikling som gjør det å kjøpe leilighet her til et klokt valg.
-Utvidelse av Rortunet kjøpesenter
-Transformasjon og betydelig investering og opprustning av områdene langs sjøen.
-Betydelige midler skal brukes for åpning og revitalisering langs Bøbekken.
-Planer om et eget et geologisk opplevelsessenter
-Nye flotte parkanlegg og luftepark for hunder
Slemmestad vil bli en levende kystperle i kort avstand fra hovedstaden og som et ettertraktet sted å bo.